Rahat takaisin -takuu

Osta oma Laulustarttisi täältä!


Rahat takaisin -takuun takuuehdot

Ääniräätäli Oy:n takuuehdot 9.11.2018 alkaen:

Jos asiakas on tyytymätön opetuksen laatuun, hänellä on oikeus saada rahansa takaisin seuraavilla ehdoilla:

1) Rahat takaisin -takuu koskee vain Laulustartti-nimistä laulutuntipakettia, joka on ostettu 28.9.2018 tai sen jälkeen. Ehtoja on päivitetty 9.11.2018, ja asiakkaan ostamaan Laulustarttiin sovelletaan niitä takuuehtoja, jotka olivat voimassa ostohetkellä.

2) Laulustartti on henkilökohtainen ja kertaluontoinen etu Ääniräätälin uudelle oppilaalle. Takuu koskee tilanteita, joissa sama oppilas käyttää kaikki Laulustartti-paketin tunnit. Takuu ei siis ole voimassa, jos syystä tai toisesta asiakas haluaa luovuttaa osan pakettinsa tunneista toiselle henkilölle.

3) Takuu astuu voimaan sen jälkeen kun asiakas on käyttänyt paketistaan vähintään 3 laulutuntia.

4) Reklamaatio tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen aaniraatali@aaniraatali.fi 3 vuorokauden kuluessa viimeisimmästä laulutunnista. Asiakkaan tulee kertoa syy tyytymättömyyteensä.

5) Laulutuntien maksaja ja laulutunnit käyttävä henkilö kuuluvat samaan kotitalouteen. Toisin sanoen rahoja ei saa takaisin jos maksuvälineenä on käytetty lahjakorttia tai Smartumin tai Edenredin maksutapoja.

6) Ääniräätälin suositus on että kaikki Laulustartin laulutunnit käydään samalla opettajalla, mutta tästä voidaan joustaa silloin kun se on oppilaan edun mukaista.

7) Laulustartti tulee käyttää paketin voimassaolon puitteissa. Laulustartti on voimassa 4 kalenterikuukautta aloittamispäivästä. Ääniräätälin mahdolliset opetustauot (esim. kesä, joulu) huomioidaan paketin voimassaolossa asiakkaan eduksi.

8) Rahat palautetaan 30 vuorokauden kuluessa reklamaation saapumisesta.

9) Palautettava summa on sama joka lukee Laulustartti-paketin myyntihintana asiakkaan tilausvahvistuksessa. Asiakkaalta pyydetään hänen henkilökohtaisen pankkitilinsä numero rahojen palauttamista varten.

10) Ääniräätäli Oy:lla on oikeus muuttaa näitä takuuehtoja. Laulustarttiin kuitenkin sovelletaan niitä takuuehtoja jotka ovat olleet voimassa ostohetkellä. Asiakas saa takuuehdot itselleen sähköpostitse pdf-tiedostona.

0 tuotetta
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

ÄÄNIRÄÄTÄLI OY:N TOIMITUSEHDOT 12.9.2017

1. Opetussopimuksen syntyminen: Sopimus tunneista asiakkaan ja Ääniräätäli Oy:n välille syntyy suorittamalla ostos Ääniräätäli Oy:n verkkokaupasta, jolloin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot. Sopimus tietystä määrästä yksityisiä tunteja on sitova ja oikeuttaa Ääniräätäli Oy:n varaamaan tunnit oppilaalle ja laskuttamaan ne, vaikka asiakas keskeyttäisi tunneilla käymisen ennen kaikkien tuntien käyttämistä. Laki verkkokaupan erityisistä peruutusehdoista ei koske ajallisesti määrättyjä palveluita, kuten esim. harrastuskursseja.

2. Kurssien peruutusehdot: Määräaikaisille ryhmäkursseille ilmoittautuminen ostamalla kurssi verkkokaupasta on sitova. Ääniräätäli Oy on oikeutettu peruuttamaan ryhmäkurssi liian pienen osallistujamäärän takia tai jos kurssin opettaja sairastuu eikä hänelle voida järjestää sijaista. Mikäli Ääniräätäli Oy peruuttaa kurssin, asiakkaalle palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan tai siinä laajuudessaan, kuin kurssi peruuntuu.

3. Saatavat: Laskunmaksun viivästyessä Ääniräätäli Oy:llä on oikeus viivästyskorkoon laskulle merkityn korkoprosentin mukaisesti. Mikäli asiakas ei maksa kurssimaksua eräpäivään mennessä, on Ääniräätäli Oy:llä oikeus evätä oppilaalta osallistumisoikeus kurssille tai laulutunneille. Kahden maksumuistutuksen jälkeen Ääniräätäli Oy:n saatavat lähetetään Lowell Oy:n perittäviksi.

4. Yksittäisen laulutunnin peruutus Joustopaketeissa: maksuton peruutus 24 h ennen tunnin ajankohtaa. Ääniräätälin laulutunnit on kirjattu nettiajanvarausjärjestelmään (www.varaaheti.fi/aaniraatali) ja asiakas itse poistaa tai siirtää laulutuntinsa varauksen nettiajanvarausjärjestelmässä viimeistään 24 h ennen sovittua laulutuntiaikaa. Mikäli asiakas on pakottavasta syystä estynyt käyttämästä nettiajanvarausjärjestelmää, tekstiviestillä 24 h ennen vastaanotettu peruutus hyväksytään peruutukseksi. Ääniräätäli Oy ei kuitenkaan vastaa teknisistä ongelmista peruutuksiin liittyen.

5. Poissaolot Joustopaketeissa: Peruuttamatta jätetty tai liian myöhään (alle 24 h ennen tunnin ajankohtaa) peruutettu tunti laskutetaan erillisen hinnaston* mukaan. Tällöin alkuperäinen tunti säilyy oppilaan käytössä, mutta hän korvaa Ääniräätäli Oy:lle opettajan palkkakulun maksamalla peruutusmaksun. Oppilaalla on myös oikeus luovuttaa täydellä hinnalla maksamansa tunti toiselle henkilölle ja tästä on ilmoitettava etukäteen opettajalle kirjallisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla.  

6. Opetuksen järjestäminen: Ääniräätäli Oy pidättää oikeuden suorittaa oppilasvalinta ilmoittautumisen perusteella sekä tarvittaessa korvata vakituinen opettaja sijaisopettajalla. Sijaisopettajan käyttö ei ole pakollista, mutta oman opettajan sairastuminen ei pidennä laulutuntipakettien voimassaoloaikaa. (Ks. kohta 8 Joustopakettien voimassaolo)  

7. Kurssimaksujen siirtäminen: kurssimaksuja ei voi siirtää ryhmäkurssien välillä tai laulutuntipakettien ja ryhmäkurssien välillä, paitsi lääkärintodistuksella osoitettavasta pakottavasta syystä. Esim. jos asiakas sairastuu vakavasti kesken ryhmäkurssin, hyvitämme kesken jääneen kurssin mahdollisuudella osallistua vastaavalle kurssille myöhemmin. Mikäli uutta vastaavaa ryhmäkurssia ei lähiaikoina järjestetä, hyvitämme kesken jääneen kurssin yksityistuntien muodossa siitä arvostaan, mitä kesken jäänyttä kurssia on jäänyt käyttämättä. Ryhmäkurssin yksittäisen poissaolon voi korvata osallistumalla erikseen ilmoitettuun vastaavaan laulukurssiryhmään, mikäli sopiva ryhmä on tarjolla.    

8. Joustopakettien voimassaolo: - 15x laulutuntipaketit ovat voimassa 12 kk tilauspäivästä - 10x paketit ovat voimassa 6 kk tilauspäivästä - 5x paketit ja starttikurssi ovat voimassa 4 kk tilauspäivästä - Laulun ABC sekä yksittäiset tunnit ovat voimassa 2 kk tilauspäivästä.  

9. Luottotietojen tarkistus: Pidämme oikeuden tarkistaa laskutettavien asiakkaittemme luottotiedot.  

10. Sopimusehtojen muuttaminen: Pidämme oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla siitä nettisivuillamme ja Ääniräätälin Oy:n ilmoitustaululla.  

11. Vakuutukset: Ääniräätäli Oy ei ole vakuuttanut oppilaita, vaan jokainen oppilas vastaa omista vakuutuksiin liittyvistä asioista.  

 *PERUUTUSKULUT tunneista, joita ei ole peruutettu 24 h ennen tunnin ajankohtaa (Joustopaketit, yksittäiset tunnit ja yksityiset ryhmätunnit)
30 min tunti 30 €
45 min tunti 45 €
60 min tunti 60 €
90 min tunti 90 €